CeeBee

zondag 1 juni 2008

EK

Ok, hiermee is bewezen dat als je alleen thuis bent, je sneller denkt: "goh, daar zou ik een logje over kunnen schrijven" en dat je dat vervolgens ook nog doet.

Goed, het gemis van Lief en de Sopranos heb ik gehad, dan nu hetgeen op dit moment nog belangrijker is dan die twee: het EK. Want ik begrijp dus echt niet dat het merendeel van mijn lezers daar niet warm voor loopt. Het EK! Overal oranje vlaggetjes, een groeiend massaal geloof in onze jongens, de oranje gadgets en de reclames: ik vind het heerlijk en melk de voorpret dan ook maximaal uit. Zo lees ik deze weken het AD Sport Pro en op TV kijk ik alles wat ook maar zijdelings met het EK te maken heeft. Die sukkel van Hans Kraaij Jr. neem ik daarbij op de koop toe.

Ik hou van de inhoudsloze artikelen over onze opstelling (ik zeg: Boulahrouz! He's back!) en het gebabbel over de trainingen. Bij de laatste oefenwedstrijden zit ik met mijn snufferd tegen het beeldscherm aan en schreeuw ik alsof er al iets op het spel staat: kortom, ik geniet met volle teugen van de voorpret. En voor die 3 lezers die met mij meegenieten, hier een oude en een nieuwe reclame, die allebei gegarandeerd kippenvel opleveren. Als je ervan houdt, that is.