CeeBee

donderdag 25 december 2008

Fijne kerst!

Op de een of andere manier was ik het afgelopen decennium altijd bij mijn ouders op kerstavond en eerste kerstdag. Op kerstavond gingen we dan naar de nachtmis (die gewoon om 7 uur 's avond begon) en aten we worstenbroodjes als we thuis kwamen. Tradities he, altijd in ere houden. Eerste kerstdag verschenen we 's ochtendsvroeg al in onze goeie goed aan de ontbijtdis, om zo al kletsend te blijven zitten tot het avondeten.

Het is nu eerste kerstdag, ik ben nog gewoon thuis en ik zit dit in mijn pyjama te typen.

Gevoelsmatig klopt dit niet.

Hoe dan ook: hele fijne kerstdagen!

zondag 21 december 2008

things to do

Toen ik in 2003 verhuisde, waarschuwde 'men' mij dat ik zoveel zou moeten gaan regelen. Er zou toch zóveel op me af gaan komen, dat ik door de bomen het bos niet meer zou zien. Met angst en beven wachtte ik toen de verhuizing af en zelfs nadat ik al een jaar in mijn nieuwe huis woonde hield ik er rekening mee dat ik iets Groots nog niet had geregeld. Maar dat Groots kwam nooit. Achteraf bleek mijn checklist-voor-verhuizing nog geen half A4-tje te beslaan en had ik amper wat hoeven regelen.

Weliswaar omvatte de verhuizing deze keer iets meer dozen en troep, nog steeds hoefde er niet zoveel geregeld te worden. Okay, ik sjouwde dagelijks 10 things-to-do-lijstjes lijstjes mee, die om de paar uur een nieuwe update kregen, maar toch viel het me allemaal wel mee. Inmiddels wonen we twee weken in het nieuwe huis, weet iedere instantie ons te vinden, zijn alle meterstanden doorgegeven en loopt alles op rolletjes.

Nu nog voor mezelf beginnen. Eens zien of ik dat ook allemaal zo goed geregeld heb.

donderdag 11 december 2008

In blijde verwachting



Answers to F.A.Q.

1. 3 maanden en 2 dagen;
2. 26 juni 2009;
2. ja, het is al een flink buikje, maar ik dat komt voornamelijk door het ik-mag-niet-roken-en-niet-drinken-dus-ik-snoep-ja!-gedrag;
3. Vreselijk ziek geweest ja.
4. Heel erg moe ook.
5. Ja, die doen erg pijn. En groot dat ze zijn! En dan te bedenken dat ik al geen kleintjes had;
6. Uitslag van de prenatale screening was helemaal okay.

Kortom: ik ben zo zwanger als een tierelier. And loving it.

N.B.
En we zijn net verhuisd.
En er komt een grote verbouwing.
En ik begin over 19 dagen met mijn eigen zaak.

Maar verder is het allemaal wel relaxed....